Teljesítmény szűrő testület, 4A EMI szűrő, hang javítása eszköz, szűrő foglalat DIY KÉSZLET


Címkék: szűrő igazgatóság, szűrő foglalat, kit DIY, Olcsó szűrő igazgatóság, Kiváló Minőségű szűrő foglalat, Kína kit diy Szállítók.

Ft1 030
  • Készleten
  • p544


ez egy DIY kit kell forrasztani egyedül

Importált film kondenzátor, réz drót közös mód tekercs, magas csatlakozódugót! A jelenlegi kapacitás a 3A, a hangvezérelt dekóder, megfelelő, lényegesen növeli a felbontást, háttér tiszta alkatrészek hegesztési ó!!

Bevezetés: a fejlődés, az elektronikus technológia, a probléma az elektromágneses interferencia a magas frekvenciájú elektromos áram, kapcsolóüzemű tápegység vált rendkívül nehéz probléma áramkör interferencia, zavarják egymást, hanem egyéni interferencia, hogy a hatalom által a magas frekvenciájú EMI szennyezés, a fény, a működés instabil berendezések, míg a gyakori újraindítás probléma furcsa. Ebben a környezetben, Az EMI szűrő úgy tervezték, hogy jelentősen javuljon a helyzet.

Motívum: A magas frekvenciájú elektromágneses interferencia (EMI), ott általában három technikák hatalom szűrés, hogy elnyomja az interferencia zaj. A gyakorlatban két, vagy akár a különböző technológiák gyakran együtt használják. Ezek a következők:

1 hozzáadása kondenzátor között, a tűz s a nulla vonal, hogy az X kondenzátor.

2. Add kapacitás között minden hatalom a sor meg a vezetéket, amely a Y kondenzátor.

3, közös módusú elnyomás (elnyomás tekercs két vezetékek).

Ez azt tervezték, itt EMI szűrő, Hogy\\ \ 's a kombináció a három technológiák felett , akkor hagyd, hogy az alacsony frekvenciájú jelet át simán, de a gátló hatás a magas frekvencia az interferencia. Bár a jelenlegi csak 2A (400W) /4A (800W), csak akkor kell alkalmazni, hogy az üzemi áram kicsi, de nagyon magas követelményeket a energiaellátó berendezés, mint például a bemeneti VÁLTAKOZÓ áramot, mielőtt a kis teljesítmény szint, az asztali CD-DAC dekóder, kamerákat, egyéb berendezések tisztítása. Akkor elnyomja a zaj, a hálózat, valamint magasabb, harmonikus, zaj, magas frekvenciájú harmonikus által termelt kapcsolóüzemű tápegység, motor stb. Javítja a tisztaság a hang minőségét, csökkenti a zaj által okozott HÁLÓZATI tápegység interferencia.

Telepítés helye: Power line beavatkozás a fő módja, hogy a bejövő, mind a kimenő berendezések, felszerelések, keresztül a vezetéket, a hatalom beavatkozás sikeres volt, hogy a berendezés zavarja a normális munka, berendezések, ugyanaz az interferencia által generált berendezések is lehet keresztül a vezetéket, hogy az elektromos hálózat, megzavarja a normál működés egyéb berendezések. Szóval, Az ideális beépítési helyzetben a konnektorba, a berendezések, mint például az audio berendezés, transzformátor, kapcsoló a tápegység a tápegység csatlakozó a hátsó kijelző, stb.

Super power változat szűrő szükséges. Kattintson az adjon meg!

3 sort csatlakoztassa a bemenet: AC GND HÁLÓZATI kapcsolatok

2 sort csatlakoztassa a kimeneti 220V

Link közvetlenül között a 220V, valamint a transzformátor. Hang részlet tiszta! A szükséges alkatrészek hands-on hegesztés ó!!


  • Színes Besorolás: Magas színvonalú kék
  • Kompatibilis Márka/Modell: Egyik sem
  • Márka Név: BiNFUL

  • Csomag Súlya: 0.05kg (0.11lb.)
  • Csomag Méret: 13cm x 12cm x 5cm (5.12in x 4.72in x 1.97in)
  • Készülék Típus: darab

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek